Graag stellen wij ons aan u voor!

Marion Kok-Lakerveld

Ik ben Marion en in september 2022 ben ik kinderopvang De Groene Zwaluw gestart in Boukoul. Na het afronden van de opleiding HBO Pedagogiek ben ik aan het werk gegaan bij een groene kinderopvangorganisatie. Hier heb ik tien jaar lang met plezier gewerkt als pedagogisch beleidsmedewerker/-coach en pedagogisch medewerker. Toen was het tijd om een eigen kinderopvang te starten.

Ik werk graag met kinderen en vind het fantastisch om een fijne, uitdagende plek te kunnen creëren voor de kinderen uit Boukoul en omstreken. ‘Met hart voor kinderen en natuur’, want ik vind het belangrijk dat we veel buiten zijn met de kinderen. In onze natuurlijke tuin kunnen de kinderen heerlijk spelen en we maken veel gebruik van de groene omgeving van Boukoul. Ik ben te zien op de groep en daarnaast houd ik me bezig met de gehele organisatie van De Groene Zwaluw.

Pedagogisch medewerkers

Bij De Groene Zwaluw werken we met een klein team van lieve en betrokken pedagogisch medewerkers. Zij hebben kennis van de ontwikkeling van kinderen en zorgen voor een veilige basis, zodat de kinderen onbezorgd kunnen spelen en ontdekken.

Daarnaast werken we met stagiaires van de MBO-opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang van Gilde opleidingen en/of HBO-opleidingen Pedagogiek, Social Work of Pedagogisch management in de kinderopvang. Ook hebben we af en toe een snuffelstagiaire van een middelbare school. 

Nicolle

Viany

Manon

Rudy

Femke

Bert

Ik ben Bert, getrouwd met Marion en samen hebben we twee kinderen: Mara en Oliver. Tien jaar ben ik werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs als docent lichamelijke opvoeding, oftewel gymdocent. Bij Kinderopvang De Groene Zwaluw ben ik verantwoordelijk voor de taken die achter de schermen plaatsvinden. Ook sta ik als achterwacht klaar wanneer dat nodig is.

error: Content is protected !!