Graag stellen wij ons aan u voor!

Marion Kok-Lakerveld

Ik ben Marion en in september 2022 ben ik kinderopvang De Groene Zwaluw gestart in Boukoul. Na het afronden van de opleiding HBO Pedagogiek ben ik aan het werk gegaan bij een groene kinderopvangorganisatie. Hier heb ik tien jaar lang met plezier gewerkt als pedagogisch beleidsmedewerker/-coach en pedagogisch medewerker. Toen was het tijd om een eigen kinderopvang te starten.

Ik werk graag met kinderen en vind het fantastisch om een fijne, uitdagende plek te kunnen creëren voor de kinderen uit Boukoul en omstreken. ‘Met hart voor kinderen en natuur’, want ik vind het belangrijk dat we veel buiten zijn met de kinderen. In onze natuurlijke tuin kunnen de kinderen heerlijk spelen en we maken veel gebruik van de groene omgeving van Boukoul. Ik ben te zien op de groep en daarnaast houd ik me bezig met de gehele organisatie van De Groene Zwaluw.

Pedagogisch medewerkers

Bij De Groene Zwaluw werken we met een klein team van lieve en betrokken pedagogisch medewerkers. Zij hebben kennis van de ontwikkeling van kinderen en zorgen voor een veilige basis, zodat de kinderen onbezorgd kunnen spelen en ontdekken.

Daarnaast werken we met stagiaires van de MBO-opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang van Gilde opleidingen en/of HBO-opleidingen Pedagogiek, Social Work of Pedagogisch management in de kinderopvang. Ook hebben we af en toe een snuffelstagiaire van een middelbare school. 

Nicolle

Mijn naam is Nicolle Tonnaer-Wolters en werk met veel enthousiasme bij Kinderopvang De Groene Zwaluw. Ik heb ruim tien jaar ervaring in de kinderopvang. Ik ben graag creatief met kinderen bezig, begeleid ze met veel plezier in wat ze doen en ik vind het leuk educatief met ze bezig te zijn. Het kleinschalige en het heerlijk buiten kunnen spelen spreekt me zeer aan. Zorgen dat een kind zich fijn voelt in de tijd dat we ze opvangen vind ik heel belangrijk. Ze moeten zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Daarbij is het mooi dat ze spelenderwijs dingen (van elkaar) leren! 

Viany

Mijn naam is Ludiviana Caupain. Mijn roepnaam is Viany. Sinds 2017 ben ik in het bezit van mijn diploma Pedagogisch medewerker niveau 4. Ik wist op jonge leeftijd al dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik vind het belangrijk om kinderen het gevoel te geven dat ze thuis zijn, zodat ze met plezier naar De Groene Zwaluw komen! Het leukste vind ik het organiseren en uitvoeren van activiteiten met kinderen. Daarnaast ben ik heel creatief en ik vind het dan ook erg leuk om samen met de kinderen te knutselen en zo hun eigen creativiteit te ontdekken.

Manon

Hallo, ik ben Manon Beckers en werk al 20 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Werken met kinderen spreekt mij aan, omdat in alle fases veel groei en ontwikkeling te zien is. Iedereen op zijn eigen tempo en daar draag ik graag een steentje aan bij. Maar wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat het kind zich veilig en geborgen voelt.

Hiervoor heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang en lerares handvaardigheid gevolgd en deze combi komt goed van pas binnen de kinderopvang.

Ik kijk er naar uit om met de kinderen leuke activiteiten te doen, één op één en kringgesprekken te voeren en samen te genieten van de natuur in de omgeving van Boukoul.

Rudy

Mijn naam is Rudy Senden en ik werk al verschillende jaren in de kinderopvang. Ik vind het leuk om met kinderen te werken; elke dag is anders en ik zie ze groeien in hun ontwikkeling en als persoon. Hier draag ik graag een steentje aan bij door uitdagende en creatieve activiteiten aan te bieden. Door aan te sluiten op het niveau van ieder kind, maak ik er iedere dag een leuke dag van, zodat kinderen met plezier naar De Groene Zwaluw kunnen komen.

Bert

Ik ben Bert, getrouwd met Marion en samen hebben we twee kinderen: Mara en Oliver. Tien jaar ben ik werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs als docent lichamelijke opvoeding, oftewel gymdocent. Bij Kinderopvang De Groene Zwaluw, sta ik voornamelijk bij de VSO en ben ik verantwoordelijk voor de taken die achter de schermen plaats vinden. Ook sta ik als achterwacht klaar wanneer dat nodig is!

error: Content is protected !!