Openingstijden peuteropvang

Onze peuteropvang is voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. De peuteropvang is geopend in 40 schoolweken en 9 vakantieweken (de week tussen Kerst en Oud en Nieuw en de eerste twee weken van de zomervakantie zijn wij gesloten). Vanaf 2024 zijn wij 11 vakantieweken geopend (de week tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn wij gesloten).

Schoolweken:

Op maandag en donderdag: 07.00 uur* – 14.30 uur

Op dinsdag, woensdag en vrijdag: 07.00 uur* – 18.30 uur

Ook halve dagen mogelijk van 07.00 uur* – 12.30 uur.

Vakantieweken:

Maandag tot en met vrijdag: 07.00 uur* – 18.30 uur

*Start opvang vanaf 07.00 uur of 08.30 uur.

In de schoolmiddagen en in vakanties sluiten enkele (jonge) kinderen van de BSO aan, waardoor een combinatiegroep ontstaat. De minimale afname is twee ochtenden per week.

 Tarieven peuteropvang

De Groene Zwaluw is een geregistreerde kinderopvang in het Landelijke Register Kinderopvang (LRK). Deze registratie krijgt een kinderopvang als de gemeente beoordeeld heeft of de opvang goed en veilig is. Hiervoor heeft De Groene Zwaluw een LRK-nummer. Met dit nummer kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen: een tegemoetkoming in de kosten. Afhankelijk van uw inkomen wordt de kinderopvangtoeslag berekend. Let op dat u de kinderopvangtoeslag binnen 3 maanden na de start van de opvang aanvraagt. 

Op de website van de Belastingdienst www.toeslagen.nl kunt u terugvinden wat de voorwaarden zijn.

Tarief 2023

Uurprijs reguliere opvang: € 9,25/uur

Uurprijs incidentele opvang: € 9,77/uur

Het tarief is inclusief fruit/groente, broodmaaltijd, warme maaltijd, tussendoortjes, drinken, luiers en andere verzorgingsproducten. 

error: Content is protected !!